Ook jij kunt meedoen!

Door: Beweging Limburg Positief Gezond - Heidy Amory
Geplaatst op: zaterdag 20 november 2021

Er gebeurt veel om ons heen. Er gaat veel niet goed. Het is voor ons allemaal een onzekere en lastige tijd. Het nieuws laat ons veel ellende zien. Maar niet alles gaat slecht, er zijn ook lichtpuntjes. We genieten meer van kleine dingen, dicht bij huis. We zijn ons meer bewust van wat echt belangrijk is. Mensen helpen elkaar en prachtige initiatieven en samenwerkingen ontstaan. We hebben meer aandacht voor onze en elkaars gezondheid.

Positieve gezondheid gaat niet alleen over lichamelijke gezondheid. Er zijn veel factoren die bepalen hoe we ons voelen. Met positieve gezondheid werken we vanuit zes dimensies, zes factoren die bepalen hoe we ons voelen; dagelijks functioneren, onze gedachten, of we mee kunnen doen in de maatschappij, of we gelukkig zijn, of ons leven betekenis heeft. En natuurlijk hoe we ons lichamelijk voelen.
Positieve gezondheid helpt je bij bewustwording van jouw persoonlijke situatie en om te gaan werken aan jouw persoonlijke doelen. De oproep van Lia is helder, doe er je voordeel mee.
#positievegezondheid #limburgpositiefgezond #ookjijkuntmeedoenMeer informatie: limburgpositiefgezond.nl
Aanmelden: info@limburgpositiefgezond.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie