Week van het Geld: 12-16 maart MoneyFit: aan de slag!

Door: Dienst Kerk en Samenleving - Hub Vossen
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

MoneyFit is de Jongerenaanpak van SchuldHulpMaatje. Steeds meer jongeren komen in de schulden. Wanneer ouders hun kinderen niet kunnen leren hoe zij om kunnen gaan met geld, wie doet dit dan? Scholen besteden hier daarom extra aandacht aan tijdens de Week van het Geld. Ook wij willen voor jongeren een vangnet zijn op dit gebied. Op onze website, www.moneyfit.nl staan allerlei handige artikelen over omgaan met geld: regelgevingen, rechten&plichten, geld verdienen, op jezelf gaan wonen, vrije tijd, studeren etc. Ook kunnen jongeren ons vragen stellen via WhatsApp.

Naar aanleiding van de Expertmeeting MoneyFit van vorig jaar, is SchuldHulpMaatje in gesprek met gemeenten over de mogelijkheden betreft het samenwerken. Met als doel om onze krachten te bundelen om samen meer jongeren te gaan bereiken, juist nu dit zo hard nodig is.

TIP:
Je kunt tijdens de Week van het Geld op je Facebookpagina extra aandacht schenken aan MoneyFit. Wanneer je in je bericht ook: #Weekvanhetgeld plaatst, hebben we een groter bereik!     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie