Humanitas Maastricht-Heuvelland
De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen die het even niet in hun eentje redden. Mensen die bijvoorbeeld het overzicht op hun financiën kwijt zijn of hulp bij de omgangsregeling kunnen gebruike


AdresBaron van Hövellstraat 4
Postcode6221 V
PlaatsMaastricht
Telefoon043-3560448
Websitewww.humanitas.nl/maastricht-heuvelland
Emailmaastricht@humanitas.nl
Contactpersoon
Volg ons op social media:


Missie:

Humanitas staat al ruim zeventig jaar voor een samenleving waarin mensen hun eigen leven vormgeven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Onze vrijwilligers werken volgens de humanistische waarden gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid, zelfbeschikking en vraaggerichtheid.
Zij doen dit in de vorm van hulp op de gebieden welzijn, zorg en wonen. De hulp richt zich op zes thema’s: Eenzaamheid, Verlies, Opvoeden, Opgroeien, Detentie en Thuisadministratie. Deze hulp is persoonlijk (van mens tot mens) en lokaal georganiseerd.
Mensen zijn in staat om hun eigen leven vorm te geven. Soms lukt dit niet. Dan helpen onze vrijwilligers. Die hulp is tijdelijk en erop gericht mensen de gereedschappen te geven waarmee ze zelf hun leven weer op orde kunnen krijgen.
Visie:

-
Doelstelling:

-


Medewerkers
Mieke Bos
consulent; bestuursonderteuner afdelingen in Zuid-Limburg en ledinggevende projectcoordinatoren