420 kinderen genieten van OUTDOORDAGEN

Door: JongNL Limburg - Leon Hoenen
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

De Outdoordagen is de naam van een spannende ledenactiviteit van JongNL Limburg met samenwerkingsopdrachten binnen de buitensportactiviteiten. De dagen hebben al jaren een vaste plaats in het jaarprogramma van deze provinciale koepelorganisatie voor 43 jeugdwerkclubs. Het is een activiteit waar veel belangstelling voor is. Dit jaar nemen maar liefst 420 kinderen deel. Steeds weer doen nieuwe kinderen mee die eindelijk oud genoeg zijn om aan de Outdoordagen deel te mogen nemen. De Outdoordagen zorgen voor gezonde inspanning door ontspanning.
Deze dagen - twee zondagen in oktober- zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar die nog te jong zijn om deel te nemen aan de survival in de Ardennen voor de tieners maar toch willen snuffelen aan een survivalachtige activiteit. Tijdens de Outdoordagen kunnen ze deelnemen aan een viertal sportieve buitensportachtige activiteiten.
De begeleiding wordt verzorgd door 14 opgeleide provinciale vrijwilligers en medewerkers van het evenementenbureau break Out uit Swalmen.
Tot de doelgroep van dit project behoren kinderen tot klas 2 van het voortgezet onderwijs.     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie